Hirdetés

HM tápegységek az A-Datától



|

A moduláris PSU-k 80Plus Bronze minősítéssel rendelkeznek, teljesítményük 550 wattól 1,2 kilowattig terjed.

Hirdetés

Az A-Data Technology elérkezettnek látta az időt, hogy belépjen a tápegységek piacára. Döntésének eredménye a HM széria, amely egy moduláris tápegységcsalád. Mindegyik PSU 80Plus Bronze minősítést érdemelt ki, ami azt jelenti, hogy hatásfokuk 80% feletti.

 

Az egészen pontosan 82%-os hatásokkal üzemelő tápegységek megfelelnek az ATX 12V v2.3-as szabványnak, továbbá kiérdemelték az NVIDIA SLI-hitelesítését is. A kondenzátorokat tekintve japán alkatrészeket használtak, a tápok becsült élettartama 100 000 üzemóra.

 

A dupla golyóscsapágyas hűtővel szerelt PSU-kra három év garancia jár majd, és az egyik további érdekességük; hogy hűtőventilátorukra egy három színű LED-sor került, tehát a tápok zöldben, pirosban és kékben is tudnak pompázni. A HM sorozat 550, 650, 750, 850 wattos modellekből áll (egy 12 voltos ággal), továbbá ezekhez jön egy 1,2 kilowattos PSU, két 12 voltos ággal. Sajnos az árakról egyelőre nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.