Hirdetés

Hogyan adjuk ki saját e-könyvünket?



|

A Publio szerkesztőségi megoldás azt kínálja fel a szerzőknek, hogy az elektronikus könyvek világában hatékonyan induljanak el - önerőből.

Hirdetés

 

Nemrég indult el hazánk első olyan vállalkozása, amely önkiszolgáló online kiadóként segíti az írók munkáját. A self-publishing fogalma eddig sem volt ismeretlen hazánkban, de a Publio.hu azt is biztosítja, hogy mindenki megkezdhesse útját az e-könyvesboltok (Publio Könyváruház vagy éppen a nagyvilág olvasóit jelentő Amazon, Lulu vagy Smashwords, ilyenkor a fordítást a cég is elvégezheti) és e-könyvolvasók és iPad-ek, okostelefonok irányába is. 

A portál fejlesztői abban is segítenek, hogy saját kéziratunkat formázni tudjuk, a kész művel pedig feltöltsük a kapcsolódó értékesítési adatbázisokba. Emellett a Publio felajánlja a könyváruházában közzétett műveket a szerződött magyar elektronikus kiadóknak és e-könyváruházaknak is, igény szerint globális könyváruházak kínálatába is bekerülhetünk. A Publio a rajta keresztül kiadott könyveket Apple Ipad, és Android Tablet készülékekre is átalakítja, s megvásárolhatóvá teszi az Apple Store-ban, és az Android Store-ban.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.