Hirdetés

Hogyan nyomtassunk saját 3D-s figurákat?



|

Egészen érdekes elfoglaltságnak tűnik saját magunk által kreált figurákat nyomtatni 3D-ben.

Hirdetés

Vannak emberek, akik saját maguk - de főleg mások - szerint sem fognak soha felnőni. Ezen társaink közül talán vannak néhányan, akik saját tervezésű figurákat szeretnének a valóságban látni, vagy esetleg olyan modellek után kutatnak, melyek nem igazán kaphatóak boltban. Nekik lehet jó megoldás az iModela 3D Milling Machine, mely tulajdonképpen egy 3D-s nyomtató, mellyel aprócska játékfigurákat, vagy akcióhősöket nyomtathatunk, de ha éppen valamilyen írásos dologhoz van kedvünk, akkor szöveg is megy a segítségével.

Az ára ugyan nem csekély, hiszen 1.000 dollárt kóstál, ami mellé megkapjuk a szoftvert, a szükséges szabadidőről pedig magunknak kell gondoskodni. Amennyiben úri szeszélyünk úgy tartja, nyomtathatunk habból, műanyagból, vagy akár viaszból is, csak legyen türelmünk kivárni a hosszadalmas procedúra végét. Ám ha egyszer végre elkészül a mű, elmondhatjuk, hogy valóban saját gyártmány, és ha szeretnénk, ki is festhetjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.