Hirdetés

Hogyan tanuljuk meg könnyedén a Photoshop gyorsbillentyűit?



|

Egy összetett szoftver gyorsbillentyűinek bemagolása nem egyszerű, idő kell hozzá. Van segítség a tanulási folyamat felgyorsítására.

Hirdetés

Ha megnézünk egy profi fotót, és összevetjük azzal, melyet a hétvégén töltöttünk fel a Facebookra, akkor azt fogjuk látni, hogy vannak árnyalatnyi különbségek a két kép között. Napjainkban már nincs olyan, amit egy állóképen a Photoshop segítségével ne lehetne megoldani. Ismert emberek hurkáit, ráncait, szemölcsét, tüntetik el pillanatok alatt a hozzáértők, vagy mellet nagyobbítanak, fogsort fehérítenek.

És ezek igazából még nem is annyira bonyolult dolgok. Ahhoz, hogy a PS segítségével gyorsan tudjunk dolgozni, nem árt, ha ismerjük a gyorsbillentyűket, amiből ebben a szoftverben van kismillió. Ezek könnyebb megjegyzésében segít a Photoshop Gyorsbillentyű Matrica, melyet a megfelelő billentyűkre lehet ragasztani, és máris indulhat a memorizálás. A 16 dollárba kerülő készlet a gyártó szerint 3-5 évet bír külső környezetben, annyit azonban érdemes róla tudni, hogy csak Mac-re van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.