Hirdetés

Hogyan töltsünk le facebookos videókat?



|

Az AVGO Free Facebook Video Downloader segítségével offline is kedvünkre videózhatunk.

Hirdetés

A Facebookon rengeteg érdekességet lelhetünk fel, na és persze a megosztott képek tengerében jócskán akadnak azért videók is. Van, hogy némelyik annyira jó, hogy később is vissza akarjuk nézni, az viszont nem biztos, hogy ezért mindig be is akarunk jelentkezni a közösségi oldalra. 

Ilyenkor jöhet jól az AVGO Free Facebook Video Downloader, amely abban segít, hogy archiválhassuk a facebookos videókat, és később offline is bármikor megnézhessük őket. Az alkalmazás segítségével könnyedén tudunk lementeni egyszerre több olyan videót is, amit a Facebookra töltöttek fel. A letöltés mellett a program a konvertálást is meg tudja oldani. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.