Hirdetés

HoloLens kell az ukrán hadseregnek



|

360 fokos látószöget biztosít a tankparancsnokoknak a HoloLens-alapú sisak.

Hirdetés

Egy tankból vagy más páncélozott járműből nem könnyű kilátni, azonban a legénységnek tudni kell, hogy mi történik a jármű körül. Itt jön képbe az, hogy a modern tankok számos kamerával segítik az embereket, a HoloLensre építő Limpid Armor pedig még tovább megy, és lehetővé teszi a tankparancsnokoknak, hogy a fejük elfordításával, 360 fokban ellenőrizhessék a környező területet. 

Hirdetés

A CRS sisak egy HoloLensre alapoz, a videós feedeket pedig a kamera külső kameráiból illesztik össze, és jelenítik meg kevert valóság formájában. 

Ennek hála az emberek 360 fokban szemlélhetik a valóságot a látható és az infravörös tartományokban is. A CRS továbbá képes felcímkézni a barátságos és az ellenséges erőket, kijelölni a célpontokat és megjeleníteni a kritikus információkat. 

A headset eredetileg október közepén mutatkozott be Ukrajnában. Az ukrán hadsereget érdekli a technológia, így várhatóan élesben is tesztelik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.