Hirdetés

Home Computer retró – videóösszeállítás



|

Szörnyülködjön és nevessen velünk egy félórácskát a daliás hetvenes-nyolcvanas- kilencvenes évek otthoni számítógépeinek és operációs rendszereinek reklámjai felett!

Hirdetés

Mikor a mai harmincasok gyerekek voltak és csak vágyaikban éltek a Commodore-ok és Spectrumok, a vasfüggönyön és a nagy vízen túl már akkor tévéreklámokat is bevetettek a gyártók, hogy az ottani vásárlók kegyeit elnyerjék.

 

szt_retro.jpg
Manapság, amikor a Windows Vista felett vitázunk azon, hogy az forradalmi, vagy csak az evolúció egy újabb foka, esetleg felesleges – tudván, hogy félmilliárd dollár körül költöttek a marketingkampányára –, akkor felettébb szórakoztató, nálunk sohasem vetített tévéreklámokat nézni régi, nyolc, tizenhat, vagy harminckét bites gépekről és operációs rendszerekről, telis-tele olyan szlogenekkel, hogy „Egy világ a legvadabb álmain is túl!”

 

 

Folytatás – 12 videó és magyar kommentárok – a COMPUTERWORLD Online oldalain >>>

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.