Hirdetés

Hordjuk magunkon a Wi-Fi jelerősséget



|

Segítsünk magunkon és embertársainkat, hordjuk a Wi-Fi érzékelős pólót.

Hirdetés

Az emberi leleményesség határtalan, ezzel a ruhadarabbal már semmiféle eszközt nem kell elővennünk ahhoz, hogy wi-fi jelet keressünk. A 15 dollárba kerülő ruhadarab már messziről hirdeti mindenkinek, hogy van-e értelme netezésre alkalmas eszközt előkapni, vagy nincs.

A jelet tartalmazó egység AAA elemekkel működik (melyet az ár nem tartalmaz) és órákig képes ellátni feladatát, miközben a 802.11b és 802.11g hálózatok jelerősségét is mutatja, mosáskor pedig az egész felületet egyszerűen le lehet szedni. A gyártó ajánlása szerint kiváló ruhadarab olyan nomádoknak, akik egy szál laptoppal róják az utcákat. Aki esetleg kedvet kapott a vásárláshoz, az megteheti itt, illetve mozgás közben is megnézheti a működést.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.