Hirdetés

Hordozható akkucsomag mindenhez



|

A Quirky 4000 mAh-s akkumulátora a Pickup Power nevet kapta.

Hirdetés

A hordozható akkumulátorok egyre népszerűbbek, hiszen az energia ma már sok olyan dologból fogyhat ki, amiket magunkkal cipelünk: okostelefon, tablet, fényképező... A Quirky is megpróbál hasítani ebből az egyre népszerűbb piacból, méghozzá a Pickup Power névre keresztelt akkucsomagjával.

Az eszköz érdekessége, hogy alapesetben nem a hordozhatóság a fő szempont nála, hanem a sokszínűség. A konnektorba csatlakoztatás után ezzel már három AC-kimenet, három USB port, valamint egy 4000 mAh-s plusz akku áll a rendelkezésünkre. Az utóbbit állandóan tölti az eszköz, amikor áramhoz jut. A plusz akku akkor játszik szerepet, amikor nem vagyunk konnektor közelében, esetleg áramszünet van.

Az elosztóként működő töltő akkuja képes arra, hogy feltöltsön egy okostelefont, tabletet, vagy akár egy hordozható akkumulátort is. A külső szépsége érdekében fényes műanyag házat alkalmaztak, a praktikusság jegyében pedig ragadós hátlapot kapott az eszköz. Az ára egyelőre ismeretlen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.