Hirdetés

Hordozható HDD USB 3.0-val és Thunderbolttal



|

Az alapvetően Apple gépekhez készült adattároló PC-kkel is egyszerűen használható.

Hirdetés

Ha valaki Apple iMac-kel vagy laptoppal rendelkezik, és szeretne egy külső, hordozható adattárolót, akkor érdemes lehet szemügyre vennie a Freecom Mg szériáját. A meghajtót előre formázták, HFS+ fájlrendszerre, ezen felül Thunderbolt csatlakozóval is ellátták, így a sebességre nem lehet panasz: az átvitel eléri a másodpercenkénti 100 megabájtot.

A belső alkatrészeket magnézium borítás védi. Az Mg sorozatú külső HDD azonban nem csak az Apple termékeivel használható. Az eszköz bármilyen alaplaphoz csatlakoztatható, amelyen van Thunderbolt port, de még fontosabb, hogy a HDD USB 3.0-án keresztül is képes kommunikálni.

Ahhoz, hogy az új sorozat a hagyományos PC-kkel is működőképes legyen, mindössze újra kell azt formázni, egy más fájlrendszerrel. Az 1 terabájt kapacitással rendelkező Freecom HDD ára 229,95 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.