Hirdetés

Hordozható monitorral újított az AOC



|

Nem igényel külön tápellátást a 15,6 colos megjelenítő.

Hirdetés

A hazánkban is már évek óta piacon lévő AOC tegnap bejelentette legújabb hordozható monitorát. Az E1659FWU típusjelzésű egység legnagyobb érdekességét az adja, hogy a beüzemeléséhez kizárólag egy USB 3.0 csatlakozóval rendelkező számítógépre van szükség, ugyanis egyetlen kábelen keresztül veszi fel a működéséhez szükséges áramot, továbbá kapja a megjelenítendő képet.


A friss termék 15,6 colos és 1366×768 pixeles megjelenítővel rendelkezik, a panel fényereje 200 cd/m2, a statikus kontrasztaránya 500:1-hez, a megjeleníthető színárnyalatok száma pedig 16,7 millió. A beépített kitámasztóval ellátott, falra is rögzíthető E1659FWU a gyártó szerint maximum 7 wattot eszik, amely nem rossz egy efféle megoldástól.


Sajnos a monitor európai forgalmazásának részletei egyelőre nem tisztázottak, ám az Egyesült Államokban biztosan augusztusban fog piacra kerülni, méghozzá 139 dolláros (olyan 31 ezer forintos) ajánlott végfelhasználói áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.