Hirdetés

Hosszú életű SSD a Microntól



|

A meghajtó akkor sem használódik el nagyon, ha öt évig naponta tízszer írják tele.

Hirdetés

Az SSD-k a mai napig nem alkalmasak kifejezett adattárolásra, hiszen a merevlemezek sokkalta nagyobbak és strapabíróbbak is, ami a használat idejét és gyakoriságát illeti. Remek pontjuk azonban a gyorsaság, amit a Micron most azzal igyekszik kihasználni, hogy egy hosszú életű meghajtót mutatott be.

A P400m egy úgynevezett XPERT technológiát alkalmaz, amely megnyújtja az élettartamot, így a meghajtót ha öt éven át minden nap tízszer teleírjuk, akkor sem használódik el túlságosan. Az ígéretek szerint a sebességgel sem lesz gond, miközben a fogyasztás és a válaszidő a riválisokhoz képest kedvezőbb.

Az adatokat több extra funkció is védi, ezért a hirtelen áramszünettől sem kell tartani. Azt a Micron is elismerte, hogy az újítás ellenére nem ezek az SSD-k kerülnek majd tömegével a szerverközpontokba HDD-k helyett, azonban kezdetnek ez jó lépés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.