Hirdetés

HP 6910p - noteszgép



|

A HP 6910p-nél a biztonságra kiemelt figyelmet fordítottak: tervezésekor vélhetően a biztonság mindenekfelett jelszót tűzték zászlajukra.

Hirdetés

Számos szolgáltatása ellenére sem hivalkodó, a gép külsejét leginkább a visszafogott elegancia jellemzi. A szokásos tapipad mellett pöcökegeret is találunk, amelyhez természetesen külön egérgombok tartoznak. Látszólag lefelejtették róla a pluszgombokat, amit - üzleti gépről lévén szó - meg is bocsátanánk, csakhogy a kép csalóka. A gombok hiánytalanul megvannak, ám mivel érintésérzékenyek, teljes egészében belesimulnak a billentyűzet feletti részbe.

 

resizeofhp6910p.png

 

Tervezői különösen odafigyeltek a biztonságra, ezért a különböző védelmi elemeket már az alapoknál lerakták, amikor egy, a külső behatásoknak fokozottan ellenálló magnéziumötvözetű házat választottak. Az adatvédelem többszintű. Egyrészt találunk benne a merevlemezt a rázkódások, ütődések okozta fizikai sérülésektől óvó hardveres megoldást, másrészt számos olyan szoftveres megoldást is, amely az illetéktelen behatolást hivatott megakadályozni. A beépített ujjlenyomat-olvasóval egyfelől védhetjük adatainkat, másfelől viszont kényelmesebbé tehetjük a mindennapokat, hiszen használatával elfelejthetjük a jelszavak gépelését, egyetlen mozdulattal léphetünk be az operációs rendszerbe, és férhetünk hozzá jelszóval védett tartalmakhoz. Természetesen az ujjlenyomat-olvasó megkerülhető, kivéve ha Smart Carddal védekezünk. Ez leginkább egy hitelkártyára hasonlító eszköz, amelyet a kártyaolvasó fölé kell behelyezni. Amennyiben aktiválva van ez a védelem, csak a kártya birtokában indíthatjuk el a gépet, nélküle semmire sem megyünk.

 

 

Adatok:

- Intel Core2 Duo T7300 processzor

- 14,1 hüvelykes WXGA-kijelző

- 1024 megabájt memória

- 80 gigabájtos merevlemez

- Beépített ujjlenyomat-olvasó

- Memóriakártya-olvasó

- Beépített WLAN és Bluetooth

- 3 év garancia

 

 

 

Előny: remek biztonsági megoldások

Hátrány: lehetne kicsit több memória

Teljesítmény: 97

Szolgáltatás: 97

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.