Hirdetés

HP 7 Plus - 100 dolláros tablet



|

A HP 100 dolláros tabletje, a HP 7 Plus a Slate 7 Plus olcsóbb változata, kisebb teljesítménnyel, 25 giga felhővel együtt érkezik.

Hirdetés

A 100 dollár alatti tabletek piaca Magyarországos is rendkívül széles, már 15 000 forintért is kapható ilyen termék. A használhatóságuk, tartósságuk már más kérdés, de ha egy olyan nagy múltú cég, mint amilyen a Hewlett-Packard, beszáll a buliba, abból rossz dolog nem sülhet ki.

Hirdetés

A HP ugyanis bejelentette a HP 7 Plus nevű tabletet, melyet 99 dollárért már meg lehet vásárolni. A drágább verziója ennek a HP Slate 7 Plus (ez egy ideje már a piacon van), 150 dollárért. Az olcsóbb változatot az ARM Cortex A7-es négymagos processzor hajtja meg, míg a drágábbikat az Nvidia Tegra 3 processzora. Tárhelyből 8 és 16 giga áll rendelkezésre. Retina-kijelzőt ebben az árszegmensben nem lehet elvárni, meg kell elégedni az 1024x600, illetve az 1280x800-as felbontással.

És hogy mennyi RAM van a HP 7 Plusban? Valószínűleg egy giga, amely kellőképpen meghajtja az Android Jelly Beant. Hogy elég vonzó ajánlat legyen, a tablet vásárlója még kap 25 giga felhőt is, hogy a felhasználó tudja hova pakolni a dolgait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.