Hirdetés

HP Compaq 2710P



|

Az HP ultrakönnyű Tablet PC-je még vékony is.

Hirdetés

 

A Hewlett Packard új Tablet PC-je különösen csábító külsőt kapott. Nem csak súlya, de vastagsága miatt is figyelemreméltó a 2710P. Az 1,65 kilogrammos modell mindössze 28,2 milliméter vastag. A gép 12,1 inch méretű WXGA (1280 x 800) felbontású kijelzőt kapott, amely 16 millió szín megjelenítésére képes.

 

hp_2710p.jpg

 

Az Intel Core 2 Duo ULV processzorral szerelt gép maximálisan 4 gigabájt DDR2-es memóriát és egy 100 gigabájtos PATA-merevlemezt tud kezelni. A Bluetooth 2.0-ás és a/b/g/draft-n szabványokon működő Wi-Fi-modul mellett két darab USB port, VGA-kimenet, sztereó hangszórók és opcionális webkamera is helyet kapott a gépben.

 

Az ultravékony Tablet PC előre telepített Vista, XP és FreeDOS operációs rendszerekkel érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.