Hirdetés

HP Envy 110 okosnyomtató (videó)



|

A nyomtatók egyre többet tudnak, egyre több módon képesek kiszolgálni bennünket. A HP azonban egy valódi okosnyomtatót tett le az asztalra.

Hirdetés

Az okostelefonok és a táblagépek mellett egyre ritkábban kapcsoljuk be az otthoni számítógépünket. Erre a trendre ugrott rá a HP, amely elkészítette a PC nélkül használható Envy 110 okosnyomtatóját. A printer képes alkalmazásokat futtatni, és közvetlenül kapcsolódik az internetre, így az érintőképernyőjén szinte egy gombnyomással kinyomtathatjuk azzal a Facebook és Picasa képeinket. Videónkból megtudhatja azt is, hogy az extrákon túl az alapműveletek során miként teljesít a HP Envy 110.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.