Hirdetés

HP Envy e-AiO 110



|

Ízig-vérig okosnyomtató a HP Envy 110, amelyet a legszigorúbb lakberendező is beengedne az otthonába.

Hirdetés

Ma már a legtöbb nyomtató túllép a kocka dizájnon és valamilyen szinten formatervezett, ahogy egyre több számítástechnikai eszköz az. Ebben is találhatunk fokozatokat és jelenleg úgy tűnik, hogy a HP Envy 110 adja a legerőteljesebb "limuzinhangulatot" a prémium nyomtatók között.

 



A pezsgőszínű készülék tíz centiméteres magasságával, lapos kialakításával nem az íróasztalra, hanem a polcra vagy még inkább a szórakoztatóelektronikai készülékek közé illik, mondjuk a kiszolgált VHS helyére. Előlapi érintőképenyővel kezelhető a grafikus menü, mely nem csak felületében, hanem szolgáltatásaiban is egy okostelefonéra emlékeztet.

Nyomtatáskor motor billenti meg a panelt és hajtja ki, majd vissza a kimeneti tálcát. Az ePrint kompatibilis készülék okosnyomtató alkalmazásai között érintéssel görgethetünk, nyomtatunk sokféle űrlapot, színezőt, kivágót, néhány térképet, képeket a Facebookról és Picasa-ról vagy megadhatunk saját RSS forrást is mondjuk hír- vagy blognyomtatáshoz.

 



A kompakt nyomtatókazetták a kis volumenű, alkalmi nyomtatásnak kedveznek, ehhez igazodik az egyetlen és univerzális tálca 100 lapos kapacitása is. A nyomtatás minősége fotópapírra kiemelkedő, normál papírra átlagos, a sebesség pedig úgy tűnik nem volt fő szempont tervezéskor. A telepítés viszont Wi-Fi-n is egyszerű, ahogy maga a használat is. Kifogástalanul működött a lapolvasás Wi-Fi-n keresztül is. A TWAIN felület a végletekig egyszerűsített, még descreent (moire szűrőt a magazinoldalak szebb szkenneléséhez) sem kínál. Maga a lapolvasó egy átlagos minőségű,  visszafogott sebességű darab.

Sebességben nem várhatunk tőle túl sokat, de kiváló fotóminőség mellett igen igényes kialakítás, lenyűgöző motoros működés jellemzi az Envy-t, melyet a legszigorúbb lakberendező hajlamú háziasszony is beengedne a nappaliba.

 



Adatok:

- Tintasugaras nyomtató
- Integrált nyomtatókazetták
- 8,9 cm-es érintőképernyő
- USB és Wi-Fi
- Előlapi USB és kártyaolvasó
- HP Auto Wireless Connect
- ePrint nyomtatás és alkalmazások
- Forgalmazó: HP Magyarország
- Ár: 77 000 Ft
- Web: www8.hp.com/hu/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.