Hirdetés

HP fotókioszkok a Saturnban



|

Kreatív megrendelések, versenyképes ár és akár 200 éves fotó élettartam.

Hirdetés

 

prezenterek_.jpg

 

Exkluzív sajtótájékoztatón, a mai napon debütált a HP kiskereskedelmi digitális fotóelőhívó szolgáltatása. A Saturn és Media Markt áruházakban gyakorlatban már bevezetett fotóelőhívó részlegek már egy ideje élesben működtek, így a bemutatón már kereskedelmi tapasztalatokról is beszámolhattak. A hivatalos megnyitó alkalmával Dr. Czinege László, a HP Képalkotási és Nyomtatási Divíziójának igazgatója tartott rövid tájékoztatót, melyet Mayer János szakértő rövid előadása követett.

 

hpkiosk2_.jpg

 

 

Az emberek túlnyomó része 10×15 centiméteres fotónyomatait hívatja elő a Saturnban HP Retail Photo Solutions technológiákra építve bevezetett interaktív kioszkokon, de lehetőség van akár 60×90 centiméteres plakátok előállítására, naptárkészítésre és egyes üzletekben igényes kötésű, borítású albumokat is rendelhetünk. Nagy szabadságot ad, hogy a fotók vághatók, szerkeszthetők az érintőképernyős állomásokon, a végeredmény pedig olyan lesz, mint amit a monitoron mutat a rendszer. Az árak hasonlóak a kémiai eljárással dolgozó kioszkok áraihoz, de lehetőség van nem csak azonnali, hanem egynapos teljesítés kérésére is, természetesen olcsóbban.

 

Több szerkesztőállomáson dolgozhatnak a megrendelők a Duna Plaza Saturn üzletében, emellett egy önálló működésre alkalmas Photosmart PE1000 Express Staiton is felállításra került. Minden állomás képes fogadni memóriakártyát és USB meghajtót, emellett képeink CD-re vagy DVD-re archiválására is lehetőség van.

 

 

hpkiosk1_.jpg

 

 

A Duna Plaza Saturn üzletben is alkalmazott HP PhotoSmart PM1000 Microlab készülék 10×15 centiméteres fotók előállítására szakosodott. Teljes szélességű (EdgeLine) tintasugaras nyomtatófejet tartalmaz, mely már 30 másodperc múlva kiadja az első képet, melyet 5-6 másodpercenként követnek a továbbiak. Hat alapszínnel, pigmentált tintákkal dolgozik, aminek köszönhetően beltéri körülmények között mindenféle üvegezés-fóliázás nélkül is megőrzi minőségét akár 100-130 évig is (a Wilhelm kutatóintézet eredményei szerint). Albumban vagy üvegezve-keretezve 200 éves színtartóssággal is számolhatunk. Mindkét esetben messze túlhaladjuk a hagyományos kidolgozással készült képek élettartamát.

 

A HP Retail Photo Solution berendezésekre jellemző, hogy a helyszínen nem igényelnek semmiféle vegyszert működésükhöz, csak a papírt és a tintát.

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.