Hirdetés

HP: majd az XP újból fellendíti az eladásokat!



|

A vállalatot nem a következő Windows tartja lázban, hanem a pár generációval ezelőtti.

Hirdetés

Többek közt a hasonló cipőben járó Dellel nagy egyetértésben a HP az utóbbi hónapokban a nem kielégítő számítógépes eladásait úton-útfélen a Windows 8-ra kente, ám a vállalat egy hétfői sajtókonferenciáján az illetékesek újból lelkesek és optimisták voltak az értékesítésekkel kapcsolatban.


Az öröm apropóját az adta, hogy a Microsoft jövő tavasszal meg fogja szüntetni a Windows XP ingyenes terméktámogatását, a vállalat szerint ez rengeteg otthoni és üzleti felhasználót fog új PC vásárlására kényszeríteni, amely nyilván növekvő eladásokkal kecsegtet – az egyik bemutató dián még „Viszlát XP, helló HP” feliratot is elhelyezték.


A HP elsősorban az üzleti felhasználók részéről számít komoly pénzköltésre, ugyanis az adataik alapján a vállalati ügyfeleik 40-50 százaléka még mindig Windows XP-t használ, így teljesen érhető a vállalat lelkesedése az XP halála kapcsán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.