Hirdetés

HP miniegér noteszgépekhez



|

Lapos, kicsi, 2 gombja van és elfér egy PC kártya foglalatában, mi az?

Hirdetés

A számítógép és az egér a kezdetektől fogva kéz a kézben jár egymással. A gyártók ugyan a notebookok esetében már gondoltak arra, hogy könnyítik a hordozhatóságot és megalkották a touchpadet, de valljuk be, sokunk még mindig szívesebben nyúl az egér után, vagy nyúlna, de elfelejti magával vinni azt.


Az eddigi egereknek azonban volt egy nagy hibájuk. Bármennyire is sokat tudtak, akkor is extra helyet foglaltak, erre kínál egy ötletes új megoldást a HP.


A HP lapos mini egere egy PC-kártya foglalatban tárolható vezeték nélküli optikai egér, amely Bluetoothon keresztül csatlakozik, és mind a notebook touchpad, mind pedig a „hagyományos” külső optikai egér funkcióit egyesíti magában. Ez a miniegér ideális útitársa a hordozható számítógéppel dolgozó embereknek, akár utazásról, akár prezentáció tartásáról van szó.

 

minieger.jpg


A HP Bluetooth PC Card Mouse kényelmesen tárolható a PC kártya foglalatban, akkor használhatjuk, amikor csak kedvünk tartja, valamint ha az ember folyton a gépében tárolja, csökken az esély, hogy elfelejti magával vinni. Sőt mi több, amíg a foglalatban van, addig is folyamatosan töltődik az akkumulátor, teljes feltöltöttség mellett pedig akár 10 órán keresztül folyamatosan használható. Mivel a miniegér egyszerre tárolható és tölthető a notebookban, így nincs szükség arra, hogy külön vezetékes vagy optikai egeret vigyünk magunkkal, ezzel pedig jelentős helyet spórolhatunk meg.


A beépített Bluetooth technológiának köszönhetően a lapos miniegér nem igényli kábelek sokaságát, és ha egyszer már kapcsolatot létesített a számítógéppel, akkor attól kezdve automatikusan felismeri a gép minden egyes használatkor. A HP Bluetooth PC Card Mouse minden HP üzleti notebookkal és asztali géppel kompatibilis a PC-kártya foglalat és a beépített Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével.


Jellemzők:

Mérete: 86 x 54 x 5 mm

Súly: 41 g

Hatótávolság: maximum 10 méter

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.