Hirdetés

HP Officejet Pro 8600 Plus



|

Lézernyomtatók ellen áll hadrendbe és internetes alkalmazásokat futtat.

Hirdetés

A HP folytatja a tintasugaras technológia evangéliumának terjesztését, új Officejet csúcsmodelljét is a mintegy 500-3000 oldalas havi nyomtatási volument igénylő helyekre ajánlja. A készülék formatervezése kissé az autó műszerfalak irányába mozdult el, jóval szebb lett, mint a 8500-as elődmodell.

 

 

 

A konstruktőrök továbbfejlesztették a nyomtatóművet, az Officejet Pro 8600 Plus gyorsabb, mint elődje, főleg duplex nyomtatásban sikerült nagyságrendi előrelépést elérni. Normál papíron minimális kontraszt elmaradás tapasztalható a lézernyomtatókhoz képest, amit Colorlok típusú, nagyságrendileg normál árazású irodai másolópapírok használatával lehet felszámolni. Kiváló fotókat is készít HP Advanced papírra az új Officejet.

 

4,3 hüvelykes színes érintőképernyő segíti a munkát, ami most már messze túlmutat a klasszikus nyomtat, másol, faxol és szkennel négyesen. A munka ötödik pillére természetesen az Internet, az ePrint kompatibilitás révén saját email címet kaphat a nyomtató és ily módon is bármilyen mobil eszközről is nyomtathatunk rá. A nyomtatón futó ePrint alkalmazásokkal nem csak különféle netes tartalmakat lehet papírra vetni, de szkennelhetünk például Google Docs-ba vagy Box.net-re. Kényelmes az Android alkalmazással a nyomtatás, az iOS eszközök natív AirPrint támogatása révén pedig Apple táblagépekről, iTouch-ról és iPhone-ról is egy két érintéssel printelhetünk.

 

 

 

Eleve rendesen lehet spórolni a duplex nyomtatóművel és szkennerrel, a kétoldalas másolást kombinálhatjuk N-Up nyomtatással. Segít a takarékosságban az önálló (PC mentesen is működő) papírmentes fax fogadás és küldés is. Ha ehhez hozzávesszük a 3,34 Ft-os monokróm és a csupán 14,72 Ft-os színes (CMYK) oldalköltséget (ISO), akkor biztosak lehetünk benne, hogy jelenleg az Officejet Pro 8600 Plus a legolcsóbban üzemeltethető nyomtató.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.