Hirdetés

HP Photosmart D5160 - díjnyertes mindenes



|

A D5160 tipikusan az a nyomtató, amely mindenfélére kapható, amire otthon szükség lehet.

Hirdetés


A közepes méretű készüléken monokróm kijelzőt, PictBridge csatlakozást és kártyaolvasót is találunk. Színes kijelzővel ugyan nem látták el, a bélyegnézetes indexlap révén mégis alkalmas önálló fotónyomtatásra. Mellékelik a négy alapszínű dokumentum- és CD-nyomtatáshoz, valamint a hat alapszínű fotónyomtatáshoz szükséges festékpatronokat is, ezért minden feladattípusból kihozhatjuk a maximális minőséget. Motoros fotópapírtálcát is tartalmaz, kényelmesebbé téve a fényképek készítését. Legfeljebb 610×215 milliméteres hordozó nyomtatására ad lehetőséget.


Közepes sebességeredményekkel büszkélkedhet, a tízoldalas szövegdokumentumot (csak fekete tintával) két perc alatt készítette el. Egy 10×15 centiméteres keret nélküli, minőségi fotó kinyomtatásához körülbelül egy percre volt szüksége (tálcabehúzás nélkül). Nyomatminősége - különösen, ha a megfelelő patronokkal dolgozunk - nagyon jó. A papíradagoló viszont minimális kapacitású, és normállapokból időnként kettőt vett fel.

 

HPd5160.jpg

 

Kávét éppen nem főz, de akár söralátét-nyomtatásra is használható. Az új, egyenes papírutas adagolóba a mellékelt sablonnal 8 vagy 12 centiméteres nyomtatható CD vagy DVD nyersanyag fűzhető. Bármilyen „inkjet printable" jelölésű lemezt használhatunk erre a célra. A nyomatminőség fotószínvonalú, tesztkorongunk mintegy 72 másodperc alatt készült el. A befűzés pontossága a mellékelt Photosmart Premiere fénykép- és kiadványszerkesztő alkalmazásból megfelelő, de például a Nero címkézőjéből alapértelmezésben már centiméteres az eltérés, itt át kell állítani a margókat.


A D5160 a piac hasonlóan sokoldalú modelljei közül hattintás fotóminőségével tűnik ki, de mellette szól még az egységesen honosított, mindenféle kreatív kiadvány készítésére alkalmas szoftvercsomag is.

 

PCW ajanlata2006.jpg

 

Adatok:

 

  • PhotoREt IV tintasugaras technológia
  • 4800×1200 dpi felbontás
  • Hat- és négyszínű nyomtatás
  • Legfeljebb 31 monokróm vagy 24 színes oldal nyomtatása percenként
  • 125 lapos papíradagoló
  • 60 lapos motoros fotópapírtálca
  • CD/DVD adagoló tálca
  • USB 2.0-s és PictBridge csatlakozás

 

Előny: sokoldalú használhatóság, jó nyomatminőség, alapkiépítésben 4 és 6 színű nyomtatás, önálló fotónyomtatás, CD/DVD nyomtatás

Hátrány: kis kapacitású papíradagoló

 

Teljesítmény: 4

Szolgáltatás:4,5

Ár/érték:  4,5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.