Hirdetés

HP Wi-Fi egér teszt



|

Wi-Fin, külön vevőegység nélkül kapcsolódik a HP Wi-Fi Mobile Mouse egere.

Hirdetés

Elsőként a HP kínálatában találkozhattunk olyan egérrel, mely kihasználja, hogy szinte minden noteszgép rendelkezik Wi-Fi adapterrel és vezeték nélküli hálózaton kapcsolódik a számítógéphez. Ennek egyértelmű előnye, hogy semmi szükség a rádiós adapterre, amit könnyen otthon felejthetünk vagy elhagyhatunk, a Wi-Fi pedig amúgy is szinte mindig be van kapcsolva a számítógépen. Ebbe az irányba indultak el a Bluetooth perifériák, melyek univerzálisan használhatók sok mobil eszközön is, ám telepítésük elég körülményes és energiaigényük átlag feletti. A HP Wi-Fi-s megoldása egyszerűbb hasznátot ígér.

 

 

Windows 7 alatt használható a HP Wi-Fi Mobile Mouse. Üzembe helyezése egyszerű, a műveletet egy jól sikerült, teljesen érthető rajzos magyarázat segíti. Szükség van egy segédszoftver feltelepítésére, mely pillanatok alatt elvégzi a számítógép és az egér párosítását, ezután a továbbiakban az egér bekapcsoláskor azonnal és automatikusan kapcsolódik a géphez. A HP Mouse Control Centerben beállíthatók az extra nyomógombok funkciói, a függőleges és vízszintes görgetés sebessége, az érzékenység.

 

 


Kialakítását tekintve egy masszív, szimmetrikus darab a HP Wi-Fi Mobile Mouse, barnás burkolattal. A két szokásos gomb között ott a szintén jól bevált görgetőkerék, mely oldalirányba billenthető. A megszokottnál magasabban helyezték el az alapértelmezésben előre és vissza funkciókat ellátó gombokat, aminek nagy előnye, hogy valószínűleg nem fogjuk véletlenül lenyomni őket. Minőségi kialakítású, csatlakozás tekintetében is praktikus, megfelelően árazott egérhez juthatunk a HP Wi-Fi Mobile Mouse megvásárlásával.

 


Névjegy


Termék: HP Wi-Fi Mobile Mouse
Forgalmazó: HP Magyarország
Ár: 10 000 Ft
Web: hopp.pcworld.hu/7975

 

 

Adatok

 

- Wi-Fi csatlakozás
- 1200 CPI-s lézeres érzékelő
- 5 nyomógomb, ebből 3 programozható
- Négyirányú görgetőkerék, szoftverből állítható érzékenység és görgetés sebesség
- Tápellátás 2 AA ceruzaelemről (9 hónapos várható elem élettartam)
- Szimmetrikus egértest

 


Értékelés

HP Wi-Fi Mobile Mouse
Előny: Nincs szükség adapterre, egyszerű telepítés, szép kivitelezés
Hátrány: Csak Windows 7 alatt megy
Teljesítmény: 4,5
Szolgáltatás: 4
Ár érték: 4

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.