Hirdetés

HP Z210: új, kompakt munkaállomás



|

Limitált költségkeretből beszerezhető, üzleti célra termett a Z210.

Hirdetés

A HP bemutatta a Z200-as munkaállomások utódját, a Z210-et. Az újdonság kétféle méretben lesz elérhető: egy mini torony és egy kompakt (SFF) formátumú házban, méretben. Elsősorban olyan környezetekben való felhasználásra tervezték, ahol fontos a lehető legminimálisabb helyhasználat.

 

A Z210 az Intel Xeon E3 szériás és a másodikgenerációs Core processzoraival szerelhető fel, továbbá SSD-kkel vagy HDD-kkel (maximálisan 4,5 TB tárhely támogatott). Választható integrált Intel grafikus vezérlés, de AMD FirePro vagy NVIDIA Quadro kártya is kérhető a Z210-be. Az energiatakarékosságról egy 90 százalékos hatásfokkal üzemelő tápegység gondoskodik.

 

A HP az új rendszerét elsősorban oktatási célokra, képszerkesztéssel foglalkozó vállalatoknak és videoszerkesztésre ajánlja. Szintén kiemelték, hogy azokat a vásárlókat célozzák, akik szűk költségkeretből gazdálkodnak. A Z210 CMT és a Z210 SFF az Amerikai Egyesült Államokban már tavasszal kapható, 659 és 569 dolláros árakon.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.