Hirdetés

Ingyen játékok az AMD tulajdonosoknak



|

A legjobban várt idei játékok egy része ingyen jár majd egyes Radeon kártyák mellé.

Hirdetés

Tavaly őszi akcióját megismételve az AMD bejelentette a „Never Settle: Reloaded” kampányát, amely keretében az elkövetkező hónapok során a gyártó tripla A-s játékokat fog osztogatni a drágább Radeon grafikus kártyákat megvásárlók számára.


A gyártó táblázata alapján az európai játékosok HD 7900-as szériájú kártyát vásárolva a Crysis 3 és Bioshock Infinite játékokkal lesznek gazdagabbak, a HD 7800-asokra szavazók a Bioshock Infinite mellett a Tomb Raidert kapják meg, míg a HD 7990-et vagy két darab HD 7900-as erőművet beszerzők a Crysis 3, Bioshock Infinite, Tomb Raider, Sleeping Dogs, Hitman Absolution és Far Cry 3 címekkel mulathatják majd az idejüket.


A különböző Never Settle csomagok az új játékok debütálósával párhuzamosan, várhatóan valamikor február végén fognak élesedni, ám az akcióban terjesztői minőségben csak bizonyos boltok vesznek részt (tehát nem alanyi alapon járnak az ajándékok a kérdéses kártyák mellé), így mindenképp tájékozódni kell vásárlás előtt. Tavaly ősszel négy közismert hazai üzletnél lehetett a Never Settle keretében ingyen játékokra szert tenni, a Reloaded kampány viszonteladói egyelőre nem ismertek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.