Hirdetés

HyperX 3K SSD a Kingstontól



|

A gyártó ezúttal egy olcsóbb SSD-vel csábítaná el a felhasználókat.

Hirdetés

A Kingston legújabb SSD-meghajtója a HyperX 3K, amellyel a gyártó most azokat a felhasználókat veszi célba, akik költségtakarékos megoldást keresnek, de gyors rendszerre vágynak, játszanának vagy multimédiás feladatokat végeznének a lehető leggyorsabban.

 

A 6 Gbps-os SATA III csatlakozóval ellátott meghajtóba a SandForce SF-2281-es vezérlőegysége került, a szekvenciális olvasási és írási sebesség pedig elérheti az 550 és 510 megabájt per másodperces értékeket.

 

A HyperX 3K és az alacsony ár hátránya, hogy a megszokottnál gyengébb minőségű MLC NAND memóriákat használnak, így az SSD a szokásos 10-15 év helyett csak 5-10 éves élettartammal rendelkezik. A HyperX 3K 90, 120, 240 és 480 gigabájtos kapacitásokban lesz elérhető, egy vékony, fekete alumínium házban, három év garanciával.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.