Hirdetés

HyperX Genesis - négycsatornás RAM-ok a Kingstontól is



|

Az Intel felsőkategóriás processzoraira a Kingston is válaszolt.

Hirdetés

A Kingston sem maradt ki a sorból, és bemutatta a HyperX Genesis memóriacsomagjait, amelyek az Intel új processzoraihoz és az X79-es alaplapokhoz készültek.

 

A 8, 16 és 32 gigabájtos kitek minden esetben négycsatornásak. Nem csak a játékosoknak ajánlják a négycsatornás RAM-okat, de a tuningkedvelőknek is; kiemelkedő teljesítményük miatt.

 

A HyperX Genesis négy modulból álló csomagjainál (8 és 16 GB) 2400 és 2133 MHz-es órajelekkel találkozhatunk, míg a négy és nyolc modulból álló kiteknél 1866 és 1600 MHz-es sebességgel. Ez azt jelenti, hogy a Kingston csomagjai nem kizárólag az extrém kalandot keresőknek lehetnek ajánlottak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.