Hirdetés

HyperX memóriák noteszgépekbe



|

Ultra alacsony késleltetésű DDR3-as SO-DIMM mdulok a Kingstontól.

Hirdetés

Kifejezetten gamer, azaz játékosok számára fejlesztett noteszgépekbe ajánlja legújabb SO-DIMM memóriáit a Kingston. Az asztali vonalon nagy múlttal rendelkező HyperX termékcsaládban egészen fél évvel ezelőttig nem voltak megtalálhatók a SO-DIMM szabványt képviselő termékek, ám ez év áprilisában az egyre gyorsuló mobil hardverek láttán úgy vélte a gyártó, épp itt az ideje a memória alrendszert is felgyorsítani. A nyár folyamán alacsony késleltetésű DDR2-es modulokkal bővült a kínálat, melyek között 667 és 800 MHz órajelen üzemelő variánsokat találni. A leggyorsabb darab ezidáig a CL4-4-4-12-es értékek mellett 800 MHz-en ketyegő 4 GB-os kit volt, melyet most egy gyors DDR-szabványváltással taszítanak le a trónról.

 

hx_sodimm_hs_angle_highres.jpg
 

 

A KHX8500S3ULK2/4G sorozatszámú memóriapár egyelőre csak 2×2 GB-os méretben lesz kapható, és elsősorban azok számára ajánlott, akik a közel jövőben DDR3 lapkákat támogató noteszgép vásárlásán törik a fejüket. Az 1066 MHz-es üzemfrekvencián ketyegő SO-DIMM lapkák ultra alacsony, CL5-5-5-15-ös késleltetéssek bírnak, mindezt 1,5 V-os feszültség mellett. E paraméterek még az asztali konfigurációkba illő DDR3-as moduloknál sem túl megszokottak, a lapkák többségénél jóval rosszabb tulajdonságokkal találkozhatunk.

 

Ha a figyelembe vesszük a 4 gigás méretet és az impozáns sebességi adatokat, akkor nem is tűnik olyan soknak a 228 dolláros - átszámítva körülbelül 50000 Ft - ajánlott ár. A megfelelő noteszgép beszerzése szerintünk jóval nagyobb terhet ró majd pénztárcánkra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.