Hirdetés

IdeaCentre A310: minden-egyben Lenovo PC



|

A Lenovo új minden-egyben PC-je 21,5 hüvelykes, ennek ellenére csupán 18,5 milliméter vastag.

Hirdetés

A Lenovo bemutatta legújabb minden-egyben PC-jét Japánban. A gép az IdeaCentre A310 névre hallgat, és 21,5 hüvelykes, 16:9-es képarányú LCD-kijelzővel rendelkezik. Az all-in-one számítógép ennek ellenére meglehetősen vékony, mindössze 18,5 milliméter vastagságú.

 

A PC-hez Bluetooth-on keresztül működő egér és billentyűzet jár. Processzorként az Intel Core i3-350M CPU-ját választották, és az Intel HM55 Express lapkakészletét is megtaláljuk az A310-ben. A 3 gigabájt RAM maximum 8 GB memóriáig bővíthető.

 

Az IdeaCentre A310 Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel érkezik, maximum 500 gigabájtnyi merevlemezzel. Az 1920 x 1080-as felbontásra képes PC tervezett ára egyelőre ismeretlen, és azt sem tudni, hogy mikortól lesz megvásárolható a boltokban.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.