Hirdetés

Idén is a Philips tévéje vitte a zöld EISA díjat



|

A napelemes távirányító és az univerzális állvány sokat dob a terméken.

Hirdetés

A Philips Econova 46PFL6806 úgy látszik jól sikerült és időtálló konstrukció, mert már másodszor vitte el az EISA díját a legzöldebb kategóriában. LED LCD alapokra épül a kiemelten energiatakarékos Philips tévé.

A Philips Econova 46PFL6806 egy fejlett Full HD felbontású készülék. A jó képoptimalizációról a Philips Pixel Plus HD áramkörök gondoskodnak, 400 Hz-es mozgássimítással. Ellátták DVB-T/C tunerrel és tartalomszolgáltató okostévé szolgáltatásokkal is, így a nagy felbontású tartalmakat nem csak a digitális földfelszíni tévéadásból, hanem az internetről is elérhetjük vele.

Sok viszonylag kis fogyasztású televízió elérhető a piacon, az EISA díjra energiatakarékossága mellett valószínűleg egyéb extrái, jellemzői tették méltóvá a Philips Econova-t. Csomagolása teljes mértékben újrafeldolgozható, így nem jelent terhet a környezet számára. A szokásos készenléti mód mellett ellátták hardveres kikapcsológombbal is, mely a tápellátást fizikailag megszakítva garantálja a 0 wattos teljesítményfelvételt. Állványzatát úgy alakították ki, hogy asztalra állításhoz és falra szereléshez is megfelelő legyen, így az elhelyezés váltásával nem kárhoztatunk kidobásra egy már elkészült alkatrészt. Nem csak a zöld áramforrás, de a kényelem miatt is érdekes megoldás a napelemes távirányító, mely akár a nappali megvilágítás erejére támaszkodva tartja fenn működését - a téli időszakot akkumulátora révén vészeli át működőképesen.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.