Hirdetés

IDF 2006 ősz



|

Az IDF mindig tartogat meglepetést az újságírók számára - nem volt ez másképp idén ősszel sem!

Hirdetés

Az első nap csak a sajtó képviselőit fogadták az Intel munkatársai. Elsősorban technológiai bepillantást adtak arról, milyen fejlesztésekbe fogtak az elmúlt időben, és ezeknek milyen várható eredményeik lesznek.


A konferenciát Abel Weinrib nyitotta meg, aki az Intel Corporate Technology Group (CTG) elnökhelyettese. Leginkább általános dolgokról beszélt: arról, hogy miként és hogyan fogja fel az Intel az emberiség technológiai fejlődését. Kitért arra, hogy a jövő egyértelműen a párhuzamos adatfeldolgozás és feladatvégrehajtás felé halad – nemcsak a szuperszámítógépeken, de a teljesen általános, mindennapi használatra szánt gépek esetében is. Ebben az Intel élenjáró szerepet szán saját technológiáinak: az Intel vPrónak, a Centrinónak és a Viivnak.

 

Teljes beszámolónk a PC World novemberi számában olvasható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.