Hirdetés

Idő előtt mutatkozott be az új ThinkPad X1 Carbon



|

Véletlenül már a CES előtt felbukkant a Lenovo új modellje.

Hirdetés

A Lenovo ThinkPad X1 Carbon sorozatáról a lapos, könnyű, de erős laptopok jutnak az eszünkbe - a jövőbeli kiadás pedig értelemszerűen még erősebb és még kompaktabb lesz. 

Hirdetés

Ez nemrég derült ki, amikor a korábbi szivárgásokat követően a 2017-es változat felkerült a Lenovo hivatalos oldalára. Röviddel ezután természetesen törölték, vagyis a legvalószínűbb az, hogy valaki véletlenül élesítette már a CES előtt a termék adatlapját. 

Az új ThinkPad X1 Carbon a kikerült információk alapján mindenesetre 8 százalékkal kisebb lesz, a ház továbbra is bírja az ütéseket, a billentyűzet a fröccsenéseket. 

Mivel a kijelző keretének a mérete is csökkent, ezért a nagyjából 13 hüvelykes gép méreteivel rendelkező házba befért egy 14 hüvelykes panel. 

CPU-t az Intel Kaby Lake megoldásai közül lehet majd választani, adott továbbá a Thunderbolt 3 port (kettő darab). A 14 hüvelykes, 2560 x 1440-es vagy 1920 x 1080-as kijelzőt maximum egy Core vPro i7-7600U processzor, 1 TB tárhely és egy 15,5 órás üzemidőt biztosító akku egészítik ki. 

A Windows 10 Pro Signature Edition rendszerben nem kell bloatware jellegű kiegészítésekre számítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.