Hirdetés

Időjárásálló fényképező a Pentaxtól



|

Az Optio W60 remek tudása szélsőséges körülmények között is kihasználható.

Hirdetés

 

A Pentax-nak már korábban is volt vízálló digitális fényképezőgépe, azonban a gyártó termékpalettája most egy teljesen időjárásálló modellel is bővült.

 

Az Optio W60 egy 10 megapixeles szenzort kapott, és 5x-ös optikai zoom-ra képes. A 2,5 inches LCD kijelzővel felszerelt gép 720p-s videókat is képes rögzíteni, és 6400-as ISO-érzékenységig állítható.

 

A megközelítőleg 3,5 méteres mélységig vízálló Optio W60 5-ös osztályú JIS-minősítést is kapott, ugyanis a homoknak és különféle szennyeződéseknek is ellenáll.

 

A -10 Celsius-fokban is működő fényképező ezüst és kék színekben lesz kapható, várhatóan júliusban, 330 dolláros áron (51 000 forint).

 

optiow60.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.