Hirdetés

IFA 2012: érintős egybegéppel támad a Lenovo



|

95 fokban dönthető a Windows 8-as eszköz kijelzője.

Hirdetés

A hivatalosan tegnap kezdődött IFA-kiállítás sztárjai egyértelműen a Windows 8 operációs rendszert futtató eszközök, a különféle gyártók laptop, asztali számítógép, táblagép, továbbá ezek különféle egyvelegeinek frontján is próbálnak túlmutatni a riválisaik portékáin.


Az egyhangúságuk miatt nem túlságosan érdekes új eszközök közül egyértelműen kiemelkedik a Lenovo frissen leleplezett IdeaCentre A520 egybegépe, a rendkívül elegáns küllemű konstrukciónak három érdekessége akad: egyrészt a 23 colos és 1920×1080 képpontos IPS érintőkijelzője akár 10 ujjat is képes egyszerre kezelni, másrészt a megjelenítő -5 és 90 fok közt dönthető, harmadrészt pedig HDMI bemenettel is rendelkezik (így többek közt játékkonzolokhoz is használható monitorként).


Az IdeaCentre 520 október során 999 dolláros kezdő áron kerül majd piacra, a fontosabb specifikációi: laptopokba szánt Intel Core i3/i5/i7 (Ivy Bridge) processzor, akár 8 GB RAM, maximum 1 TB-os merevlemez, Intel HD Graphics 4000 vagy NVIDIA GeForce 615 GPU, kártyaolvasó, DVD+/-RW vagy Blu-Ray kombó optikai meghajtó, sztereó hangszórópár, Wi-Fi, 2× USB 2.0, 2× USB 3.0, 2× HDMI, 1× RJ-45, 2× mini Jack, 9,8 kilogrammos súly.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.