Hirdetés

Így aláz le egy iPhone 6S egy DSLR gépet



|

Az iPhone 6S tényleg hihetetlenül jó fényképezőgépnek és kamerának.

Hirdetés

Az androidos készülékek egy ideje már benne vannak a 4K-s videózás világában, idén az iPhone 6S-szel pedig az Apple is belépett ebbe a szegmensbe. 

Hirdetés

Az Apple azonban rendre úgy vezet be egy nagy technológiai újítást, hogy az már kiválóan, olajozottan működik. Nincs ez másképp az új iPhone-ok kamerájával és 4K-s felvételeivel sem. 

Aki nem hiszi el, az inkább nézze meg Lee Morris állításait és tesztjeit. A lenti videóban részletesen beszél arról, hogy milyen különbségeket tapasztalt az iPhone 6S javára a Nikon D750 DSLR gépével szemben. 

Morris szerint sokkal jobbak a részletek, élettel telibbek a színek, illetve jobb a kontraszt is a tükörreflexeshez képest. 

Megnyugtató a tudat, hogy napsütéses időben egy iPhone immáron van olyan jó, mint sok minőségi DSLR gép. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.