Hirdetés

Így álcázható a Google Glass



|

Napellenzőt raktak a Google Glass kijelzőjére, így fogalmunk sem lesz, ha minket fotóznak.

Hirdetés

A Google Glass egyik legnagyobb problémája, hogy mindenki attól fél, hogy aki szembe jön, az lefotózza őt és a privát dolgait, sőt, még az öltözőbe is beviszi képeket kattintgatni az okosszemüvegét. Szerencsére eddig lehetett tudni, ha valaki le akar minket fotózni, hiszen a Glass kijelzője világított, jelezvén a világnak, hogy épp használják. 

Hirdetés

Egy ötletes találmánynak és Chris Barrettnek hála mindennek vége. A 3D-s nyomtatással megalkotott speciális napellenző eredetileg abból a célból készült, hogy a Google Glass még nagy napsütésben is használható maradjon; ugyanakkor a valóságban tökéletes kémeszközzé varázsolja az okosszemüveget.

Barrett és a Next Fab Studio közös terméke elrejti a kijelző által kibocsátott fényt, a szemüveg tulajdonosa pedig úgy tud szünet nélkül fotózgatni, hogy arról fogalma sincsen a körülötte lévőknek. Még jobb, hogy a napellenző kevésbé feltűnővé teszi a Glasst - Barrett szerint ez a gyakorlatban is bebizonyosodott, ugyanis a napellenzővel sokkal kevesebben kérdezik meg, mi az a valami a fején. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.