Hirdetés

Így használj két alaplapot egy tápegységgel



|

A Phanteks elosztójával szimultán két PC-t láthatunk el árammal.

Hirdetés

Valószínűleg kevesekben merült fel, hogy mindkét asztali számítógépüket egy tápegységről üzemeltessék. Ez nem meglepő annak fényében, hogy a legtöbben számítógépházakban tartják a számítógépüket, a két PC-t egyszerre fogadni képes házak pedig rendkívül ritkák a fogyasztói piacon.

Hirdetés


A Phanteks nevű vállalat most megoldotta, hogy a dupla PC-s házakban és az asztalok tetején egyetlen tápegység kelljen a két számítógép üzemeltetéséhez. A vállalat Power Splitter (PH-PWSPR_1P2M) nevű elosztója maximum 452W kombinált teljesítményt képes leadni, de ebben az adattárolók, optikai meghajtók és videokártyák külső áramellátása nincs benne, azokhoz a PSU saját csatlakozóit kell igénybe venni.


A bármilyen formatervű alaplaphoz bevethető termék természetesen mindkét ágon rendelkezik túlfeszültségvédelemmel, a tápegység pedig csak akkor kapcsol ki, ha mindkét számítógépet kikapcsoljuk. A Phanteks szerint már nem kell sokat várni a Power Splitter piacra kerülésére, a várható áráról egyelőre nincs információ.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.