Hirdetés

Így kel életre az Instagram



|

Az Epson olcsó nyomtatója segít ebben a feladatban.

Hirdetés

Igazi mindenesnek számít az Epson XP-430-as nyomtatója, amely egy olcsón beszerezhető, vezeték nélküli eszköz. 

Hirdetés

A további különlegessége az, hogy képes kezelni a közösségi oldalakat is. Az Epson Creative Print szoftvernek hála hozzá lehet kapcsolni például az Instagram-fiókot, és kinyomtatni a saját fotóinkat. 

Megoldható vele a szkennelés is, továbbá a képek megosztása mondjuk a Facebookra. 

Az XP-430 a közösségi oldalakról való nyomtatás mellett a felhőt is kezeli, illetve tud szkennelni és másolni, faxokat intézni. 

Az XP-430-as nyomtató egyedi tintás rendszerrel dolgozik, amelyben külön patronok vannak minden színhez. Ennek hála mindig csak azt kell cserélni, amelyik már elfogyott, tehát adott esetben akár spórolni is lehet ezzel a megközelítéssel. Ugyanakkor fontos, hogy csak Epson patronokkal kompatibilis. 

A nyomtató kiváló megoldás lehet otthonra, már csak az ára miatt is. A sok feladatra mindössze 99,99 dollárért cserébe képes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.