Hirdetés

Így készül a pendrive



|

Ön látta már, hogyan készülnek a pendrive-ok? Most megnézheti - videó a Kingston gyárából, ahol az USB-kulcsok készülnek.

Hirdetés

 

Rengeteg féle pendrive-val találkozhattunk már, elég, ha a hagyományos kialakításon túl az injekciós tű alakúra, a svájci bicskára, vagy a karabínerre gondolunk. De látta már Ön, hogy miként készülnek ezek az USB-kulcsok?

 

usbflash_vid-01.jpg

 

A netbooknews.com szerkesztői abban a szerencsés helyzetben voltak, hogy bejutottak a Kingston gyárába, ahol pendrive-okat készítenek - mindezt filmre is vették, így nyolc és fél percben bárki megszemlélheti, hogyan is készülnek ezek a flash meghajtók.

 

A videóban láthatjuk azt is, hogyan néz ki egy kész pendrive még burkolat nélkül - noha már használatra alkalmas, eladni olyan formában nehézkes lenne. A tárolót többször is ellenőrzik a gyárban, mielőtt azt hagyományos módon, kézzel felcímkéznék, és utána megkapná a végső csomagolást. Így készül a pendrive - videó:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.