Hirdetés

Így klónozz HDD-t PC nélkül



|

A Scythe dokkolója nagyon hasznos kiegészítő, ha azonnal kell elmenteni vagy lemásolni valamit.

Hirdetés

Mindenkivel előfordul időnként, hogy valamit el kellene mentenie, esetleg csak át kellene másolni a dokumentumokat, videókat az egyik meghajtóról a másikra. Ezekben az esetekben nem mindig van PC kéznél, de előfordulhat, hogy csak lusták vagyunk beszerelni a merevlemezt a gépbe.

Ezekben a helyzetekben kiváló megoldás egy olyan dokkoló, amely automatikusan képes klónozni a csatlakoztatott meghajtók tartalmát. A Scythe éppen egy ilyen újdonságot mutatott be, a neve pedig az SCY-CLN01 kódra hallgat. Az eszköz egy időben két 2,5 hüvelykes vagy 3,5 hüvelykes SATA csatolófelületű HDD-t és/vagy SSD-t tud kezelni.

A dokkoló USB 3.0-val csatlakoztatható a PC-nkhez, és Windows Vista, 7 és 8 esetében maximum 4 terabájt tárterületet kezelhetünk vele. XP esetében meg kell elégednünk ennek a felével. A klónozó funkció még az operációs rendszert tartalmazó HDD-t is le tudja másolni, vagy akár rámásolni egy sokkal nagyobbra. Ezzel még a rendszer és a programok újratelepítése is elkerülhető. A dokkoló április 10-től lesz kapható, körülbelül 32 eurós áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.