Hirdetés

Így lehet egy kattintással 100 megapixeles fotót lőni



|

Semmi trükk nincs a Phase One XF 100MP működésében.

Hirdetés

A közepes formátumú fényképezés világában a 60 megapixel fölötti képekhez általában már trükközni szoktak. A Phase One azonban egyszerűen megoldotta a 100 megapixeles fotók készítését. 

Hirdetés

A Phase One XF 100MP fényképezője bármilyen csalás nélkül képes 100 megapixeles anyagokat készíteni, hála a 100 megapixeles CMOS szenzornak, amit a Sonyval együtt fejlesztett a gyártó. 

Ez ráadásul az első CMOS szenzor, aminek 16 bites színkimenete van - ennek hála természetes kinézetre lehet számítani, olyanra, amit a többi 14 bites fényképező általában nem tud visszaadni. 

Az XF 100MP már ISO 50-től tiszta képeket készít, egészen 12 800-as értékig. 

Természetesen nem a kezdőknek szól, de még talán nem is a haladó felhasználóknak. A 48 990 dolláros vételárával abszolút profi kézbe való, olyannak, aki nem tűr megalkuvást, és minden részletet meg akar őrizni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.