Hirdetés

Így lesz a DisplayPort 1.2-ből HDMI 2.0



|

Hasznos kiegészítőt mutatott be a Club 3D.

Hirdetés

Az AMD sok nagy változtatást eszközölt mostanában, és itt nem csak a Catalyst és néhány GPU nyugdíjazására kell gondolni. 

Hirdetés

A Radeon Software Crimson Edition például már szoftveresen támogatja a HDMI 2.0 és a DisplayPort 1.2 - HDMI 2.0 aktív adaptereket. 

Az AMD számos partnere ráállt a témára, és így a Club 3D is. A gyártónak sok videokártyája, átalakítója és adaptere van. 

A legújabb kettő aktív adapter lett. Az első a DisplayPort 1.2-es csatlakozást alakítja át HDMI 2.0-ra, míg a másik a mini-DisplayPort 1.2-t HDMI 2.0-ra. 

Mindkettő támogatja a 4K-s, vagyis az Ultra HD-s felbontást (3840 x 2160), illetve a 60 Hz-es képfrissítést. Sajnos az árak nem derültek ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.