Hirdetés

Így lesz az USB-C-ből HDMI egyszerűen



|

Sok géphez hasznos kellék a StarTech adaptere.

Hirdetés

A StarTech bemutatott egy nagyon hasznos adaptert, ami gyakorlatilag bármilyen új laptophoz alapkellék lehet. 

Hirdetés

Az átalakító az USB-C portból csinál HDMI-t. Az adapter több új szabványt is hasznosít: támogatja a Thunderbolt 3-at, vagyis képes USB-C felületen ultrakompakt videokimenetet adni. 

A HDMI 1.4-es szabványnak megfelelő eszköz maximálisan a 3840 x 2160-as felbontást támogatja, 30 Hz-es képfrissítés mellett. 

Bár jelenleg még viszonylag kevés készüléknél lehet igazán kihasználni egy ilyen kelléket, a jövőben egyre nagyobb trend lesz az új PC-ken és mobileszközökön az USB-C - a kisebb és könnyebb gépek érdekében a gyártók megszabadulnak a régi, nagyobb és több csatlakozótól. 

A 27 grammos adapter igen könnyű, vagyis utazásokhoz is ideális, amikor egy okostelefont vagy PC-t rá kellene kötni egy tévére. A vételára 39,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.