Hirdetés

Így lesz billentyűzet a kezedből



|

Az NEC újabb remek dolgot hozott ki a kiterjesztett valóságból.

Hirdetés

A japán NEC egy egyedi beviteli mechanizmust mutatott be, amely tulajdonképpen a kiterjesztett valóság segítségével lehetővé teszi, hogy a saját kezünket használjuk billentyűzetnek

Hirdetés

A rendszer neve ARmKeypad: kell hozzá egy szemüveg, aminek hála látható a billentyűzet, illetve egy okosóra, ami méri, hogy mennyire gyorsan gépelünk. 

Az ötlet azért született meg, hogy a dolgozóknak lehetővé tegye, hogy a munkájukat kézben tartott eszközök nélkül végezzék, de szükség esetében tudjanak gépelni egy adatbázisba. Ez zajos környezetben is előnyös. 

Az NEC szerint a találmány sok helyen hasznos lehet, így például az egészségügyben, a gyártásban, dokumentumkezeléskor vagy a biztonsági cégeknél is. 

A szoftveres és hardveres titkokról egyelőre nincs információ, de a rendszer még 2016-ban a piacra kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.