Hirdetés

Így lesz okosóra a mostani buta karórádból



|

Okosórás funkciókat kínál a Chronos, a meglévő karórákhoz.

Hirdetés

Többé nem kell drága és hamar lemerülő, majd elavuló okosórát venni annak, aki modern funkciókat szeretne. A Chronos a régi és a prémium karórákat is felokosítja. 

Hirdetés

A Chronos bármilyen óra hátlapjára felszerelhető, és platformtól függetlenül hozza el az új funkciókat rá. 

A 3 milliméter vastag és 33 milliméter átmérőjű kütyü Androidhoz és iOS-hez is kínál appot, tehát bármilyen modern okostelefonnal kompatibilis. 

A vízálló Chronos Bluetooth 4.0-án keresztül kommunikál, majd rezeg, valamint világít, ha üzenetünk vagy értesítésünk érkezik. 

Van benne gyorsulásmérő is, így némi fitneszes követésre is alkalmas. Az akku 36 órát bír, és az eszköz a mai órák 80 százalékára ráilleszthető. Az ára 99 dollár, a megjelenése jövő tavasszal esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.