Hirdetés

Így neveld a Samsung Galaxy Tab S-ed!



|

A Samsung legjobb táblagépe, a Galaxy Tab S számos izgalmas kiegészítőt is kap.

Hirdetés

Tegnap mutattuk be a dél-koreai cég eddigi legjobb táblagépét, a 2560x1600-as felbontású Super AMOLED kijelzővel felvértezett Samsung Galaxy Tab S-t. A cikkben már említésre került alap Book Cover tok mellett a gyártó egyéb kiegészítőket is kínál jövendő kedvencünkhöz.

Hirdetés

A 200mAh-as újratölthető elemekkel működő Bluetooth Keyboard feleslegessé teszi a külső cégek által készített billentyűzeteket, hiszen sokkal többet nyújt azoknál. A 8,4 és 10,5 hüvelykes modellekhez is elérhető eszköz Android funkciógombok mellett többet között képernyőmentéshez és többablakos appokhoz is tartalmaz gyorsbillentyűket. Egyszerű, de szintén hasznos kiegészítő az öt színben elérhető Simple Cover is, ami a kijelző védelme mellett becsukáskor ki is kapcsolja a tabletet.



A hanghatások teljes élvezetéhez készültek a Level On termékek, az egész fület körülölelő, Bluetooth kapcsolatot használó fejes, a levehető audiokábellel szerelt fejhallgató, és a négy pár szilikon, illetve három memóriahabos borítást tartalmazó füles. Mindhárom termék mikrofonnal szerelt, és a Samsung S Voice segítségével lehetővé teszik a Galaxy Tab S egyes funkcióinak hangvezérlését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.