Hirdetés

Így néz ki a Sapphire Radeon RX 480 szétszedve



|

Darabokra kapták a Sapphire referenciakártyáját.

Hirdetés

Részletes boncolás áldozata lett a Sapphire legújabb referenciakártyája, a Radeon RX 480. A mostani fotók még több információt adtak, mint a korábbi hasonló képek. 

Hirdetés

Az RX 480 referencia-PCB-jét 6-fázisú VRM jellemzi, aminek egyetlen 6-tűs PCIe csatlakozóra van szüksége. A kimenetek között van egy HDMI 2.0 és három DisplayPort 1.4. 

A képeken közelről látható a 14 nm-es Ellesmere lapka is. A hűtő egy nagy alumínium hűtőbordát tartalmaz réz alappal. Meglehetősen egyszerű a dizájn, még hőcsövek sincsenek - mindez a 150 wattos fogyasztásnak köszönhető. A 8 Gbps-os GDDR5 memórialapkák a Samsungtól származnak. 

A Radeon RX 480 várhatóan június 29-én jelenik meg: a 4 GB-os kiadás 199 dollárba, a 8 GB-os verzió 229 dollárba kerül majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.