Hirdetés

Így orvosolják a Radeon RX 480 fogyasztási problémáit



|

Driverfrissítés segítségével csökkentik a kártya fogyasztását.

Hirdetés

Az AMD egy frissített közleményt adott ki, amelyben arra tér ki, hogyan próbálja majd meg orvosolni a Radeon RX 480 fogyasztási gondjait. 

Hirdetés

A vállalat egy világszintű fejlesztőcsapatot állít össze, amelynek a feladata egy olyan driverfrissítés elkészítése, amely csökkenti a PCIe sloton keresztüli fogyasztást, miközben minimális hatással van a teljesítményre. 

Az illesztőprogram a Radeon Software Crimson Edition 16.7.1 lesz, és még a hét vége előtt megjelenik. 

A javítást a Compatibility feliratnál kell majd keresni a Radeon Settings app Global Settings részében - alapból le lesz tiltva. 

Az új driver bizonyos játékokhoz is tartalmaz majd optimalizációkat, amelyeknek hála a teljesítmény 3 százalékkal is emelkedhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.