Hirdetés

Így tölt laptopot a Razer



|

A Razer Power Bank a gyártó saját laptopján túl más notebook vagy okostelefon gyorstöltésére(!) is alkalmas.

Hirdetés

Elérhetővé vált a Razer Power Bank, amelyet alapból a saját, 12,5 hüvelykes Razer Balde Stealth laptopjának a töltésére optimalizált a Razer. Ezzel az üzemidő 15 órán túlira is nyújtható. 

Hirdetés

A powerbank azonban más USB-C-s laptopokkal is kompatibilis, vagyis az újabb notebookokat is képes tölteni. Emellett számos mobilkészülékkel is megbirkózik, ugyanis dupla USB-A port is került rá az USB-C mellé. Így adott esetben egyszerre három eszköz töltésére is használható. 

A telep mérete 12 800 mAh-s, vagyis ideális társ a kiegészítő minden utazás során. 

A különlegességei közé tartozik az intelligenc töltés: a powerbank képes azonosítani a csatlakoztatott eszközöket, és azokhoz igazodva megkezdeni a töltést. 

A Razer Power Bank még a gyorstöltést is támogatja, és nem csak a Blade Stealth laptopnál. A Qualcomm Quick Charge 3.0 technológiának hála a kompatibilis mobilokat négyszer gyorsabban tölthetjük vele a szokásosnál. 

A legtöbb zsebben elfér az alumínium házas energiabank, amelynek a vételára 169,99 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.