Hirdetés

Így tuningolható az új Mac Pro



|

Az Apple megmutatja, hogyan tehetünk be plusz memóriát és SSD-t.

Hirdetés

Éppen, hogy idén megjelent az új Mac Pro, az Apple 4K-s videoszerkesztési munkákat reggelire fogyasztó erőműve. Az asztali gép nem létező készletei néhány óra alatt tulajdonképpen kimerültek, így a megrendelők csak valamikor februárban kaphatják kézhez a Darth Vader-hasonmást. 

Hirdetés

Az Apple azért kiadott két tájékoztató anyagot, hogy aki később memóriával bővítené a Mac Prót, esetleg flash tárhelyet cserélne benne, az biztosan ne hibázzon. A bemutatókat több rajzzal is illusztrálta az Apple, így hamar lekaphatjuk a házként szolgáló körkörös burkolatot. 

A motorháztető alatt a leírásokat követve egyszerűen hozzáférhetünk a memóriamodulokhoz és a PCIe-alapú SSD-hez is. Ez utóbbi esetében fontos, hogy először mentsünk el minden adatot, és győződjünk meg az új adattároló kompatibilitásáról. Memóriából maximum 64 gigabájtot támogat a rendszer, tehát csak 16 gigabájtos darabokat tehetünk bele. 

Természetesen mindkét bővítés esetén fontos a leírások pontos betartása. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.